Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak tak, vesele jen vesele život musíš brát, když tě někdo píp, přes hústbu mu dát.

Koho by volil Havel? Už on chtěl jako nástupce Pavla, jehož generálem jmenoval.

R^

1 0
možnosti
Foto

;-DCo, ba i koho. A taky kam a proč. Což třeba až na sesli prezidentskou. A chlapa zdali, nebo ženskou. Zda třeba khakimozek, vojína Koubu, nebo jinou až VIP chloubu? Hlavně však ne žádné želé, ale ani troubu!

Jojo. A koho pak. Komu že by hlas se dal, a koho praštil. Třeba i přes rypák. Koho až vyzvednout a koho potopit, či praštit cepem?Že by personu až takovou, co ovládá řeč politckou, převážně znakovou, ba i až signály jasné vysílá. Vč. kouřových?;-)

2 0
možnosti
Foto

R^:-)Komupak že dát svůj hlas, pro koho zvednout ruku? Vždytˇ všechno tohle snažení je jenom mozků smažení. Na přepáleným tuku;-(;-)

2 0
možnosti
PZ

Dík, kolego Jiroudku / chechtám se až v žaloudku! / Stejný střevo oba máme / tak co my s ním uděláme? / Nevydáme sbírku básní? / dokud jsme tak Mladí!? Krásní!!?? ;-DR^;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 944x
jsem bývalý televizní technik ČST Kavčí hory, také zvukař zpěváků a různých kapel např: Waldemar Matuška + KTO; dále CountryBeat J.Brabce s Naďou a Karlem Černochem; také "Sešlost" L.Nekudy s J.Cieslerem, občas i s panem Milošem Kopeckým; také klubového pořadu "Album" - Jiří Suchý, Jitka Molavcová... a další různá estrádní představení se zpěváky a umělci, např: Jaromír Mayer, Antonín Gondolán, Karel Štědrý, Lubomír Lipský, Helena Růžičková, Pavlína Filipovská a další... 

K tomu všemu jsem od studentských let i sám trochu muzikant, který se snaží věci a složitosti současného světa kolem nás odlehčit alespoň tu a tam svými veršíky, písničkami s nezbytnou špetkou humoru, či legrace.

K mému muzikanství patří i má spolupráce na tvorbě písniček s Ivanem Mládkem - dvacet čtyři společných písní (mé melodie/Ivan texty) např: My máme chaloupku v Blatné; Malíř olejových obrázků; My jsme kluci od vody; Indián; Vdova zBarrandova; Zadrhnutý drc; Vyklepnul jsem Denisu; V Ústí nad Labem; Du na raky; Já a můj kamion(s paprikou za milion:); Vánoce v Ďáblicích...

Podobně společně jako s I.Mládkem jsem spoluautorem písně/dechovky "Zvedněme se dědkové" s Josefem Zímou, text+zpívá J.Z.
Všechny tyto i různé další mé písně si můžete poslechnout na YouTube: https:// Mládek / Zábranský společné písně
s mými fotkami a mini příběhy mne pak najdete i na mém instagramu:
https://www.instagram.com/mydreamwok/

Sranda musí bejt, souhlasíte blogo-přátelé? :-))
Zvu vás, stavte se! ;-)